За Вила титлата е нереална цел, смята Мартин О\'Нийл

20:44
За Вила титлата е нереална цел, смята Мартин О\'Нийл
Астън Вила няма шанс за титлата, сподели мениджърът на тима Мартин О\'Нийл пред "Скай Спортс". Треньорът на бирмингамци смята, че неговите футболисти нямат възможност да се борят с Юнайтед, Ливърпул и Челси, така че целта пред отбора е да завърши сред първите четири.

"Аз съм реалист. Не може да говорим за титлата при условие, че има отбори като Юнайтед, Ливърпул и Челси. Те са много силни, така че за нас ще е успех, ако влезем в четворката. Доволен съм от прогреса, който показваме. Ние показваме една стабилност, което е много важно в този момент от сезона", сподели О\'Нийл.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rusev11
23.01.2009 19:01

Хора вие фенове на Вила ли сте че гледате толко нереално на нещата?Истинско чудо ще е да задържат това място.При проблемите на Арсенал не успяха да се откъснат та сега ли като се оправят трайно контузените им играчи,от който има и опитни каквито са необходими на тима!

RUSSIA_FAN
12.01.2009 08:46

Екстра, значи аз съм единственият дето вярва че в края на сезона Отбора на първото място ще бъде именно Астън Вила !!!

maglata_123
12.01.2009 01:08

и аз съм съгласен с теб Астън Вила да играят в Шампионската лига место Арсенал дано Астън Вила играят там тая година или другата се пада незнам..

soNgo91
11.01.2009 23:35

Вярно ,че нямат шанс за титлата , но Вила се представят много добре този сезон.Ето ,че развалиха ТОП 4.Аз лично им желая успех дано завършат поне на 4то място да играят и те в ШЛ 1 път.